Over Bisitours

Bisitours is opgericht in 2019 en heeft direct een vliegende start gemaakt. We merkten dat mensen het erg leuk vonden om op een persoonlijke manier Madrid te leren kennen. Dat is de visie achter Bisitours. Onze enthousiaste en deskundige gidsen vertellen zowel over de hoogtepunten van Madrid als hun persoonlijke ervaringen in de hoofdstad van Spanje.

Als Nederlandse locals gebruiken we bij Bisitours graag de fiets. Zo kwamen we erachter dat een fietstour door Madrid echt de beste manier is om de stad te leren kennen. Op de fiets is het namelijk makkelijk om net wat verder te komen en zo wijken te zien als Malasaña, la Latina en Lavapies.

Ons team

A title

Image Box text

Aimee

Oprichter / Gids

Hola! Ik ben Aimee, oprichter van Bisitours. Ik woon sinds 2018 in Madrid en heb het hier enorm naar mijn zin. Dit gevoel is alleen maar versterkt sinds ik bezig ben met Bisitours. Het is mijn passie om mensen rond te leiden en een fantastische ervaring te geven in mijn stad. Want zo voelt Madrid al heel snel. Ik woon zelf in de wijk La Latina, een wijk die ik ook graag aan jullie laat zien omdat het er erg gezellig en mooi is. Mijn favoriete bezigheden in Madrid? Ja, echt waar: fietsen. Ik vind het zo’n vrij gevoel geven om op de fiets door zo’n gigantische Spaanse hoofdstad te fietsen. Daarnaast ben ik ook gek op de typisch Spaanse weekenden. Een potje Padel op zaterdagochtend en daarna de hele dag in een Markthal hangen met vrienden en lekker tapas eten en wat drinken. Graag stel ik jullie op deze pagina ook voor aan het fantastische team van gidsen die het mogelijk maken om jullie Madrid op een unieke wijze te laten beleven.

Janne

Gids

Hoi hoi! Mijn naam is Janne, en in de zomer van 2021 ben ik verhuisd naar het zonnige (250 dagen per jaar!!) Madrid. Het jaar hiervoor is mijn hart gestolen door deze gezellige en mooie stad, en besloot ik na mijn afstuderen naar het zuiden te vertrekken om hier te gaan wonen en werken. So far so good! Ik hou ervan om nieuwe plekjes te ontdekken. Van musea tot leuke straatjes en eetplekken. Deze deel ik dan ook graag met anderen, zodat iedereen kan genieten van wat de stad te bieden heeft! En hoe leuk is het nou om deze tips via fietstours te kunnen delen. Zit ik niet op de fiets, dan ben ik vast ergens door de stad aan het wandelen. Camera in de hand, verdwalen door de mooie straatjes op zoek naar nieuwe parels. Daarnaast verzorg ik ook de Instagram pagina van Bisitours. Tot in Madrid!

Janne

A title

Image Box text

Vera Gids

A title

Image Box text

Vera

Gids

Holaaaa! Mijn naam is Vera en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit het mooie Brabant en studeer aan de Hotelschool in Maastricht. Dit jaar heb ik Maastricht ingewisseld voor het nog mooiere Madrid. Ik hoop hier de Spaanse taal onder de knie te krijgen en daarnaast veel te mogen genieten van deze prachtige stad. Het eten (en de tijden waarop mensen eten), het zonnetje, de mensen en natuurlijk de siësta bevallen me hier wel! 🙂 Ik woon in de culturele wijk van Madrid: Lavapies. Dus naast Spaans eten is er bij mij in de straat nog veel meer te vinden. Ik kijk er naar uit jullie meer te leren over de stad en dat lekker in het Nederlands op de fiets! Hasta luego!

Dewi

Gids

Hoii! Mijn naam is Dewi en ik woon in de wijk Malasaña in Madrid. En wat is die stad toch mooi! Malasaña is een erg leuke wijk met veel vintage winkels en hippe barretjes. Madrid is echt een prachtige stad vol met geschiedenis, cultuur en heerlijk eten. Ik vind het daarom ook super leuk om vaak door de stad te fietsen of te wandelen! Ontdek Madrid op de fiets en laat je betoveren door de prachtige straten, historische pleinen en bruisende sfeer. Ik kijk ernaar uit om langs de mooie bezienswaardigheden met jullie te fietsen zoals het Koninklijk Paleis en het Retiro Park, waar ik jullie dan meer over kan vertellen. Met deze fietstour ervaar je de stad op een unieke en actieve manier! Hopelijk tot snel!

Gids Dewi

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Jos

Marketing

Mijn naam is Jos ook wel de “de broer van Aimee”. De passie voor fietsen zit duidelijk in de familie. Zelf ben ik fanatiek sportman en racefietser. Na een aantal bezoekjes aan Madrid was ik erg onder de indruk. De stad, het klimaat en de hele “Spanish Vibe” trokken me erg aan. Het idee om samen met mijn zus Bisitours verder te laten groeien was dus snel geboren. Ik zorg ervoor dat Bisitours goed gevonden wordt via Google en Social media. Een leuke uitdaging die aansluit bij wat ik doe in mijn marketingbedrijf Klubb Agency. Hopelijk tot snel! Adi(j)os!

Belle

Gids

Hola guapas y guapos! Mijn naam is Belle, en ik ben een enthousiaste student aan de Hogere Hotelschool in Maastricht. Ik kreeg de kans om dit jaar voor mijn minor naar het buitenland te gaan en even het haastige Nederlandse leven in te ruilen voor sangria en de Spaanse zon; daar zegt natuurlijk niemand nee tegen! Ik heb een voorliefde voor Spaanse steden en ben als kind opgegroeid in het stadje Moraleja, hier dichtbij. Nadat ik heb gestudeerd en gewerkt in Barcelona en Malaga, spant de unieke charme van Madrid toch wel echt de kroon! Eén ding is zeker, in Madrid verveel je je nooit. Er valt altijd wel wat te beleven hier. Hoe leuk is het dan om deze bezienswaardigheden te combineren met onze favoriete Nederlandse hobby? Daarom neem ik jullie graag mee op de fiets om jullie net zo enthousiast te maken over Madrid als ik ben. Besitos en hasta pronto

gids Belle

A title

Image Box text

gids eva

A title

Image Box text

Eva

Gids

Hola, qué tal? Ik ben Eva, 23 jaar en ik woon en werk sinds kort in deze prachtige stad (die nooit slaapt!). Eigenlijk zou ik hier maar een paar maanden doorbrengen, maar het duurde niet lang voordat ik verliefd werd op de charme, cultuur, mensen en gezelligheid die Madrid te bieden heeft, en ik besloot om nog even te blijven. Niet te vergeten: de zon schijnt hier bijna altijd! Eerst woonde ik in de relaxte wijk La Latina, inmiddels ben ik verhuisd naar het altijd bruisende Chueca. Ik vind het zo ontzettend leuk dat elke wijk weer een compleet andere en eigen sfeer heeft, dat is een van de dingen waarom ik Madrid zo tof vind. Ik kan dan ook niet wachten om jou meer over deze fantastische stad te laten zien! Nos vemos!

Amber

Gids

Hola! Ik ben Amber en woon in Madrid om hier een aantal vakken te volgen voor mijn studie en de Spaanse taal en cultuur te leren. Ik kom uit een klein dorpje in Brabant, maar voel me helemaal thuis in deze grote stad! Ik geniet enorm van alle mooie gebouwen, de rustgevende parken en de heerlijke tapas. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om andere mensen rond te leiden door deze mooie stad. Ik woon zelf midden in het centrum (bij Sol) en verken de stad dan ook vaak te voet. Maar met de fiets kunnen we in een korte tijd alle belangrijkste en mooiste plekken zien en heb je daarna meteen een mooi overzicht van de stad en de mooiste plekjes. Ik kan niet wachten om jullie mee te nemen door de stad waar ik inmiddels toch wel een beetje verliefd op ben. Hasta luego!

gids Amber

A title

Image Box text

Gids Alex

A title

Image Box text

Alex

Gids

Muy Buenas, Ik ben Alex en ik ben twee jaar geleden naar Madrid verhuisd om te studeren en Spaans te leren. Het is snel mijn favoriete stad geworden dankzij de prachtige straten, geweldige mensen en het goede eten. Ik vind het heerlijk om door de parken en verschillende buurten te wandelen en om met vrienden op een van de zonnige terrassen te strijken. Ik woon vlak onder het centrum op steenworp afstand van Lavapiés en la Latina af dus het bruist in de buurt altijd van het leven. Ik kan niet wachten om jullie mijn favoriete plekken door de stad te laten zien en de geschiedenis erachter te vertellen. Hasta la vista!

Renee

Gids

Hallo allemaal! Ik ben Renée, 26 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Maastricht. Voor mijn geneeskundestudie heb ik mijn koffers gepakt en ben ik naar het betoverende Madrid verhuisd. Deze stad heeft een magische aantrekkingskracht waar je al snel aan toegeeft en besluit nooit meer weg te willen. Terwijl ik mijn best doe om Spaans te leren, geniet ik er enorm van om deze zonnige stad te voet of op de fiets te verkennen. Elke wijk heeft zijn eigen charme en er is altijd wel iets spannends te beleven. Hoewel ik zelf bij Plaza de España woon, ontdek ik elke dag nieuwe plekken tijdens mijn wandelingen. Madrid barst van de geweldige restaurantjes en tapasbars, dus er is ook altijd iets nieuws te proeven. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en de stad samen te verkennen. Hasta pronto!

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Mathias

Gids

Hey! Ik ben Mathias, origineel kom ik uit Antwerpen. Sinds oktober 2022 woon ik in het mooie Madrid. Hoewel het erg verschilt met mijn “hometown” slaagt Madrid er toch steeds in om me met haar verwelkomende sfeer mij thuis te laten voelen. Als ik geen fietstours aan het geven ben kan je mij vinden in de vele prachtige musea of op één van de vele terrasjes die de stad te bieden heeft. Ik kijk er alvast naar uit om mijn enthousiasme voor deze parel van een stad te delen, Tot dan!

Rent and Roll

Samenwerking

Bij Bisitours werken wij samen met een plaatselijke fietsenwinkel. Het team van Rent and Roll: Galce, Sebastian, Miguel, Fran, Isaac en Abdul staan altijd voor ons klaar, zij zorgen voor een fantastische ontvangst bij de fietsenwinkel. Ook goed om te weten, je kunt hier allerlei materialen huren. Je kunt bijvoorbeeld de stadsfiets of e-bike die je tijdens de tour hebt gebruikt langer huren. Maar ze hebben ook een breed assortiment aan andere materialen zoals mountainbikes, elektrische steps, skeelers en skateboards. Kortom de plek om jouw citytrip in Madrid een sportieve invulling te geven. Kijk voor het volledige aanbod van Rent and Roll op deze website. De winkel bevind zich dichtbij het retiriopak op Calle Felipe IV 10 Madrid.

A title

Image Box text

Onze tours

Op de fiets Madrid verkennen wordt steeds populairder. Tijdens onze tours zie je super veel in relatief korte tijd. Vervolgens kan je zelf op pad om de stad verder te verkennen. Een stad ervaren op de op de fiets is gewoon net anders als te voet heel Madrid doorlopen. Daarnaast is fiets een super duurzaam vervoersmiddel dat perfect past binnen onze Nederlandse wortels. Ben je enthousiast? Neem dan vooral een kijkje op ons touroverzicht.