Werken als gids of stage in Madrid?

Werken als gids of stage in Madrid? Ons ambitieuze team is altijd opzoek naar naar versterkingen. Kan je goed met mensen omgaan en kan je enthousiast vertellen, dan is dit wellicht iets voor jou!

Naast gidsen zijn we ook vaak opzoek naar stagiaires die ons kunnen ondersteunen bij onze marketing en bedrijfsactiviteiten. Ben je creatief en lijkt het je leuk om te werken in een klein en gezellig team? Neem dan vooral even contact met ons op. Te werk gaan als gids of een internship in Madrid is namelijk de perfecte manier om te werken én te genieten van het Spaanse leven.

Daarnaast is Bisitours een erkend leerbedrijf volgens het SSB. Dit wil zeggen dat MBO-studenten het praktijkgedeelte van hun beroepsopleiding bij ons kunnen volgen. Dit gaat vooral om de opleiding leisure en hospitality. Wij voldoen aan eisen zoals:

  • Het bieden van een goede en veilige werkplek. 
  • Een toegewijde praktijkopleider die je kan helpen en coachen op de werkvloer.
  • Wij werken samen met de school en het SSB om een goede stage te realiseren. 

Enthousiast? Stuur ons een email met je CV en motivatiebrief en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Werken als gids of stage in Madrid.

Enthousiast? Stuur ons dan vooral een mailtje met je CV en wat leuke informatie over jezelf.

Waar staat Bisitours voor?

Het leuke van Bisitours is onze persoonlijke benadering. We zijn een hecht team en ons doel is om je in korte tijd super veel leuks te kunnen vertellen over Madrid. We laten mensen niet alleen de hoogtepunten zien maar ook alle verborgen plekjes! Bisitours geeft dus een ervaring die veel meer waard is dan een souvenir. Ons doel is om de fietstour een primaire herinnering te laten zijn als mensen terug denken aan hun vakantie of citytrip in Madrid. Dit is dus ook waar jij aan mee werkt als je komt werken als gids of stage in Madrid doet. 

Reserveer een fietstour