Contact opnemen?
Wij helpen graag!

Neem contact met ons op voor al je vragen over Madrid. Wil je iets vragen over een bepaalde tour of wil je gewoon wat meer informatie ontvangen? Dat kan. We antwoorden meestal binnen 1 werkdag.

Stuur direct mailtje

Startpunt

Fietstour: Calle Felipe IV 10
Tapastour: Plaza Tirso de Molina

Email

hello@bisitours.nl

Startpunt tours Bisitours Madrid:

Adres Bisitours Fietstour startpunt: Calle Felipe IX 10 Madrid.
Adres Bisitours Tapastour startpunt: Plaza Tirso de Molina.

Openingstijden Bisitours:
De openingstijden voor onze activiteiten op de fiets zijn:

Herfst, winter, lente seizoenen:
Ochtend: 10.30 – 13.30 uur
Middag: 15.00 – 18.00 uur

In de zomer (juli en augustus) hebben wij aangepaste tijden vanwege de hitte:
Ochtend: 10.30 – 13.30 uur
Middag: 16.00 – 19.00 uur

Let op: Openingstijden zijn flexibel

Neem ook contact op met Bisitours bij andere vragen over activiteiten in Madrid

Bisitours maakt gebruik van een reserveringssysteem via de website. De tours gaan alleen van start bij voldoende aanmeldingen. De tapastour gaat van start vanaf 4 aanmeldingen, de fietsactiviteiten gaan van start vanaf 3 aanmeldingen. Daarnaast zijn wij flexibel dus als je interesse hebt in een aangepaste activiteit in Madrid twijfel dan ook niet om contact op te nemen.

Naar Madrid met een grote groep?
Wij bij Bisitours kunnen je ook helpen me het samenstellen van een aantal leuke groepsactiviteiten in Madrid voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, sportteam of familievakantie. Voor prijzen en informatie kun je contact met ons opnemen via ons email adres: hello@bisitours.nl

Volg ons

Bisitours deelt veel op Instagram! Wij vinden namelijk dat foto’s net een wat beter beeld geven van onze stad Madrid. Je krijgt op onze Instagram pagina inspiratie voor leuke activiteiten en de must see plekken in Madrid.

Natuurlijk veel foto’s van Madrid. Maar wonen in Spanje is ook een uitgelezen kans om veel te reizen binnen Spanje. Daarom is het ook goed mogelijk dat je regelmatig een foto tegen komt van een andere Spaanse stad of plek.

De Instagram geeft een goed beeld van het Spaanse leven dus is ook leuk om ter inspiratie als je zelf van plan bent om in Madrid of een andere Spaanse stad te gaan wonen. Wil je liever wat uitgebreidere informatie over Madrid omdat de inspiratie die je krijgt van onze Instagram foto’s vraagt om meer, dan is onze blog sowieso een aanrader.

Mocht het zo zijn dat je al in Madrid bent geweest en zelf een fantastische foto hebt gepost op Instagram. Dan gebruiken wij jou natuurlijk ook weer graag als inspiratie. Tag ons gewoon even @bisitours. En het gebruik van de hashtag #bisitours wordt ook altijd gewaardeerd. Foto’s die je maakt tijdens de tour kunnen ook gestuurd worden naar hello@bisitours. Wij vinden het namelijk altijd leuk om actiefoto’s te hebben en te delen.

Hopelijk zien we jou snel bij onze fietstour of tapastour. En neem ik jou mee naar de beste foto plekken zodat ook jij een leuke foto van je citytrip op social media kunt posten! Of gewoon om een leuk fotoboekje mee af te drukken natuurlijk.