Inspiratie Madrid

Bisitours deelt veel op Instagram! Wij vinden namelijk dat foto’s net een wat beter beeld geven van onze stad Madrid. Je krijgt op onze Instagram pagina inspiratie voor leuke activiteiten en de must see plekken in Madrid.

Natuurlijk veel foto’s van Madrid. Maar wonen in Spanje is ook een uitgelezen kans om veel te reizen binnen Spanje. Daarom is het ook goed mogelijk dat je regelmatig een foto tegen komt van een andere Spaanse stad of plek.

De Instagram geeft een goed beeld van het Spaanse leven dus is ook leuk om ter inspiratie als je zelf van plan bent om in Madrid of een andere Spaanse stad te gaan wonen. Hier deel ik trouwens ook een leuke blog over. Het leven in Spanje! Wil je liever wat uitgebreidere informatie over Madrid omdat de inspiratie die je krijgt van onze Instagram foto’s vraagt om meer, dan is onze blog sowieso een aanrader.

Mocht het zo zijn dat je al in Madrid bent geweest en zelf een fantastische foto hebt gepost op Instagram. Dan gebruiken wij jou natuurlijk ook weer graag als inspiratie. Tag ons gewoon even @bisitours. En het gebruik van de hashtag #bisitours wordt ook altijd gewaardeerd. Foto’s die je maakt tijdens de tour kunnen ook gestuurd worden naar hello@bisitours. Wij vinden het namelijk altijd leuk om actiefoto’s te hebben en te delen.

De Instagram posts van Bisitours zijn leuk en geven informatie over Madrid. Maar ben je meer geïnteresseerd in professionele fotografie dan is het ook leuk om de Instagram van collega gids Laurien te volgen @specktackularshots.

Hopelijk zien we jou snel bij onze fietstour of tapastour. En neem ik jou mee naar de beste foto plekken zodat ook jij een leuke foto van je citytrip op social media kunt posten! Of gewoon om een leuk fotoboekje mee af te drukken natuurlijk.