Padel spelen in Madrid

Padel spelen in Madrid is de leukste manier om je te mengen in het Spaanse leven. Ik denk dat Padel al populair was in Madrid voordat het in Nederland een hype werd. Logisch dat het een sport is die veel gedaan wordt want het is ontzettend leuk. Mocht je het nog nooit hebben gespeeld, het is eigenlijk een kruising tussen tennis en squash. De velden zijn kleiner dan tennisbanen en er zitten wanden omheen. 

Dit is naar mijn mening echt de ideale sportieve activiteit (naast onze fietstour natuurlijk) in Madrid. Wat ook leuk is, je kunt met of tegen mensen van hier spelen. In deze blog leg ik je uit hoe je een baan kunt huren of hoe je je aan kunt melden bij een wedstrijd met of tegen anderen. 

Zelf gebruik ik de app Playtomic om Padel te spelen in Madrid. Je moet de app even installeren en vervolgens wat vragen beantwoorden. Als je bijvoorbeeld al vaker gespeeld hebt of als je voorheen tennis hebt gespeeld krijg je een hoger niveau. Je moet ook even je creditcard gegevens invoeren om de betaling te kunnen volbrengen. 

Als je dit hebt gedaan kun je een plan maken om Padel te spelen in Madrid. Je kunt bijvoorbeeld een hele baan huren als je met vier personen bent. In de app kun je precies zien waar een baan vrij is. Ik woon zelf in La Latina (centrum), dan is het het makkelijkst om naar Madrid Padel Rio te gaan of Canal Isabel 2. 

Als je alleen of met zijn tweeën bent kun je er ook voor kiezen om je aan te melden bij een bestaande wedstrijd. Je kunt dan tegen of met mensen spelen die je (nog) niet kent. Ook als je de taal niet goed spreekt maakt dit eigenlijk niet uit. Als je een gedeelde hobby hebt gaat de communicatie vaak vanzelf. De prijzen variëren een beetje maar het is goedkoper dan in Nederland. De prijs hangt af van het tijdstip wanneer je wilt spelen en van de club waar je naartoe gaat. In de app kun je precies zien wat het kost om een baan of een plekje in een wedstrijd te reserveren.

Rackets huren is lastig bij de clubs zelf. Daarom hebben wij aan aantal rackets aangeschaft om te verhuren. Hieronder zie je de prijzen en hoe je je rackets kunt reserveren.

Padel spelen in Madrid

Padel rackets huren

Wij bij Bisitours verhuren ook padel rackets. Je kunt via de mail aanvragen op welke datum je een racket wilt huren.

Prijzen:

De verhuur prijs van Padel rackets gaat per dag.

1 racket – 10 euro

2 rackets – 18 euro

3 rackets – 25 euro

4 rackets – 30 euro

Neem hier contact op om je Padel rackets te huren.

Heel veel speel plezier! 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait.