Pádel spelen in Madrid

Padel spelen in Madrid. Als jij net zo’n Padel fan bent als ik dan is deze blog perfect voor jou. Ik leg je uit hoe je kunt reserveren om in Madrid een potje te paddelen. Dit is namelijk de leukste manier om je te mengen in het Spaanse leven. 

Pádel rackets huren

Voordat ik je uitleg hoe je een baan kunt reserveren is het materiaal natuurlijk ook erg belangrijk. Clubs verhuren bijna nooit rackets. Daarom hebben wij bij Bisitours een aantal rackets aangeschaft om te verhuren. Om pádelrackets te huren kun je even via de mail contact met ons opnemen: hello@bisitours.nl
Vervolgens zullen we je een bevestiging sturen. Je hebt twee mogelijkheden om de rackets op te halen. Het startpunt van onze fietstours: Calle Felipe IV 10 of in de wijk La Latina. 

De prijzen van de verhuur van rackets zijn als volgt:

De verhuur prijs van Padel rackets gaat per dag.

Aantal rackets Prijs
1 racket 10 euro
2 rackets 18 euro
3 rackets 25 euro
4 rackets 30 euro
Meer dan 4 rackets prijs op aanvraag
Padel Madrid

Een padel baan reserveren

De handigste manier om een baan de huren is met de app Playtomic. Deze app moet je even installeren, een paar vragen invullen om je niveau te bepalen en je creditcard gegevens invullen om de betaling te voldoen. 

Als je met 4 personen bent kun je een hele baan huren. In de app kun je precies zien welke banen dicht bij jou zijn. Wat nou zo leuk is aan Playtomic is dat je ook tegen mensen kunt spelen die je (nog) niet kent. Ook als je de taal niet goed spreekt maakt dit eigenlijk niet uit. Als je een gedeelde hobby hebt gaat de communicatie vaak vanzelf. De prijzen van wedstrijden en banen variëren een beetje maar het is goedkoper dan in Nederland. De prijs hangt af van het tijdstip wanneer je wilt spelen en van de club waar je naartoe gaat. In de app kun je precies zien wat het kost om een baan of een plekje in een wedstrijd te reserveren. Nu ben je klaar om pádel te spelen in Madrid.

Padel spelen in Madrid
padel spelen madrid

De beste padel banen in Madrid

Via Playtomic kun je dus precies zien welke banen dichtbij jou zijn. De banen die in het centrum liggen en makkelijk te bereiken zijn, zijn bijvoorbeeld: Arena Rio Padel Canal Isabel 2 of Padel los Nogales . Dit zijn buitenbanen die goed te bereiken zijn met het openbaar vervoer of te voet, dat ligt eraan waar je verblijft. 

Mijn favoriete baan ligt een eindje buiten het centrum. Deze heet Indie Padel club. Je zal dus even een Uber die kant op moeten nemen als je hier wilt spelen. Maar dan heb je ook wat. De club heeft 10 binnenbanen en 4 overdekte buitenbanen. Er hangt een leuke sportieve, professionele sfeer. Het niveau is hier over het algemeen ook wat hoger. Daarnaast hebben ze een goede keuken, je kunt hier na je wedstrijd een dagmenu eten, wat biertjes drinken op het super gezellige terras of op de comfortabele banken binnen terwijl je naar een wedstrijd kijkt. Hieronder zie je een aantal foto´s van Indie Padel club.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait.