Fiets huren in Madrid

Wil je tijdens je stedentrip in Madrid lekker op je gemak de stad verkennen? Dan is een Fiets huren in Madrid een uitstekende optie. Madrid is natuurlijk net wat heuvelachtiger als het platte Nederland maar desondanks prima te doen met een normale fiets. Het is natuurlijk ook mogelijk om een elektrische fiets te huren om je ervaring bergop nog extra aangenaam te maken.

Fietstour

Wil je graag op de fiets Madrid verkennen maar heb je geen idee waar je naartoe moet fietsen? Boek dan onze fietstour! Een van onze Nederlandse gidsen zal je op de fiets alles vertellen over de Spaanse hoofdstad. Op die manier hoef je je niet druk te maken dat je een van de hoogtepunten gaat missen!

Wij geven niet alleen de leukste fietstours in Madrid maar het is ook mogelijk om fietsen en materialen te huren en zelf op pad te gaan. De locatie waar je fietsen kunt huren licht aan de rand van het Retiro park. Er zijn stadsfietsen met versnellingen die uitstekend zijn om het heuvelachtige Madrid mee te ontdekken. Als je een sportieve insteek aan je vakantie wilt geven door bijvoorbeeld naar het enorme Casa de Campo te gaan, dan worden er ook mountainbikes verhuurd. Bij deze alle opties op een rijtje.

Stadsfiets huren

Neem hier contact op om direct een fiets te reserveren.

Uur prijzen Prijzen voor dagen
1 uur € 5 1 dag € 15
2 uur € 7 Extra dag € 10
3 uur € 9 1 week € 55
4 uur € 11 2 weken € 70
5 uur € 13 3 weken € 85
6- 24 uur € 15 1 maand € 95

E- bikes huren

Voor het gemak kun je ook e-bikes huren. Dit is super comfortabel om Madrid mee te ontdekken. Deze fietsen hebben versnellingen en 6 standen waarmee je behoorlijk snel kunt. Het is dus handig om ook een helm mee te nemen bij de fietsenwinkel.

Prijzen verhuur e-bike:

Neem hier contact op om direct een e-bike te reserveren.

uur prijzen Prijzen voor dagen
1 uur € 10 1 dag € 20
2 uur € 12 Extra dag € 15
3 uur € 14 1 week € 75
4 uur € 16 2 weken € 100
5 uur € 18 3 weken € 125
6- 24 uur € 20 1 maand € 145

Elektrische steps huren

Elektrische steps zijn helemaal hip en super handig om mee op pad te gaan. Ook met groepen is het mogelijk om bij ons steps te huren. Het is eventueel ook mogelijk om een tour te doen met elektrische steps. Kortom voldoende opties!

Prijzen

Neem hier contact op om je skeelers te reserveren.

Uur prijzen Prijzen voor dagen
1 uur € 10 1 dag € 25
2 uur € 15 Extra dag € 20
3 uur € 20
10x gratis Madrid

Veiligheid

Fietsen door Madrid wordt steeds populairder. En omdat er steeds meer mensen op de fiets zitten wordt door het overige verkeer ook meer rekening mee gehouden. Fietsen in Madrid wordt dus steeds veiliger en leuker. De geweldige cultuur en indrukwekkende historie van de stad kan je soms natuurlijk een beetje afleiden dus we raden je wel aan om op te blijven letten! Daarnaast is het zo dat het fietstpad vaak op het midden van de weg licht. Het is dus belangrijk om altijd de strook te zoeken waar een fiets op staat en vervolgens goed in het midden van deze baan te blijven fietsen.