Voetbalkaartjes Madrid scoren

Ben jij in Madrid en wil je graag een voetbalwedstrijd zien? Ik geef je de beste tips hoe je aan Real of Atletico voetbalkaartjes in Madrid kunt scoren. 

Tip 1: Voor dat je de kaartjes gaat boeken zorg dat je ID en creditcard bij de hand hebt. Je hebt namelijk maar 10 minuten de tijd om je voetbalkaartjes Madrid te scoren

Tip 2: Kijk van te voren op welke plaats je wil gaan zitten. Als je te hoog zit, heb je niet het gevoel dat je onderdeel bent van de wedstrijd, en als je te dicht bij het veld zit, zul je waarschijnlijk merken dat je niet echt kunt zien wat er aan de hand is. Het midden van de tribune is de beste plek om te zitten, ongeacht op welke tribune je zit.

Online voetbalkaartjes scoren voor Real Madrid en Atlético :

Wedstrijdtickets voor Real Madrid worden als e-tickets geleverd. Deze worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per mail verstuurd. Je hoeft deze e-tickets alleen maar uit te printen en mee te nemen

Je kunt bij Viagogo heel makkelijk, in het Nederlands en op betrouwbare wijze voetbalkaartjes in Madrid scoren. De kaartjes zijn vaak goedkoop maar hier komen wel nog boekingskosten bovenop. 

Footballtickets2go is een online platform die losse voetbaltickets aanbiedt voor live voetbalwedstrijden in heel Europa. Het is makkelijk en ook betrouwbaar om deze kaartjes te bestellen. Een goede website om voetbalkaartjes Madrid te scoren.

Hoe bereik ik het Real Madrid stadion?

Met het openbaar vervoer neem je de metrolijn 10 naar de halte Santiago Bernabéu. Deze halte ligt direct naast het voetbalstadion.

Met de auto: Het Real stadion ligt in het noorden van Madrid aan de grote weg Paseo de la Castellana. Rondom het stadion liggen verschillende parkeerplaatsen, maar parkeren doe je het beste bij de Parking Bernabéu Silos 6 aan de Calle de Santo Domingo de Silos 6 tegenover het stadion.

Hoe bereik ik het Atletico stadion?

Met het openbaar vervoer pak je metrolijn 7. De trein is ook een optie C1,C10. Vanaf twee uur voor de wedstrijd tot 1,5 uur na de wedstrijd rijdt er een speciale busdienst naar station ‘Plaza de Grecia’, naast het stadion.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait.