Onze tours

De leukste tours in Madrid. Tijdens de Nederlandstalige fietstour gaan we in 3 uur Madrid zien. We zien de de belangrijke bezienswaardigheden maar ook verborgen plekken. De fietstour is de perfecte eerste kennismaking met de stad.

Fietstour

€28,00 per persoon

Met onze deskundige gids langs de historische hoogtepunten van Madrid inclusief een proefverrassing!

Bekijk & boek

Tapastour

€45,00 per persoon

Met lekkere hapjes en drankjes, te voet naar leuke eetgelegenheden in Madrid.

Bekijk & boek

Privétour

vanaf €150,00

Samen met alleen jouw vrienden of familie Madrid verkennen?

Bekijk & boek

Christmas tour

€35,00 per persoon

Ga mee met de gezelligste Christmas e-bike tour tijdens de kerstperiode in Madrid.

Bekijk & boek

Tijdens de tours Madrid van Bisitours leer je op een persoonlijke manier de hoofdstad van Spanje kennen!

Dit is Bisitours

Als Nederlanders in Madrid gebruiken we bij Bisitours graag de fiets. Zo kwamen we erachter dat fietsend door Madrid echt de beste manier is om de stad te leren kennen. Op de fiets is het namelijk makkelijk om net wat verder te komen en zo wijken te zien als Malasaña, la Latina en Lavapiés.

Meer over ons

Diverse super leuke tours Madrid

Wij bieden 3 verschillende tours aan. De fietstour, tapastour en privetour. Ben je gek op lekker eten en geniet van je van wat tapas en een drankje? Boek dan vooral de tapastour. Ben je meer opzoek naar een tour waarin je meer te weten komt over historie en cultuur van Madrid dan is de fietstour iets voor jou. Zowel de fietstour als te tapastour zijn ook privé te boeken. Geef tijdens het boeken van de privétour even aan of je graag een tapastour of een fietstour wil boeken. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen!

Lekker duurzaam en gezond

Op de fiets of te voet door de straten van Madrid is natuurlijk een super duurzame manier van toerisme. Op die manier kunnen we die vlucht of autorit naar Madrid toch een beetje compenseren. Je bespaart bijna 2kg Co2 in vergelijking met een trip met de bus. Daarnaast is wandelen of fietsen natuurlijk ook gewoon super goed voor de gezondheid.

Gidsen met kennis

Onze gidsen zijn niet alleen super gezellig. Ze weten ook echt veel over Madrid. Met alle informatie die gegeven wordt tijdens de tour kan je veel doen tijdens de rest van je verblijf. Leuke activiteiten of restaurants boeken is na het doen van een tour bij Bisitours een fluitje van een cent. Je krijg geweldige tips van onze eigen Nederlandse locals!
 

Team Bisitours

Met ons kleine team doen we er alles aan om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Wil je graag een fietstour boeken maar wil je liever door de stad op een e-bike? Geen probleem, dan regelen we die voor je! Een tour bij Bisitour is voor iedereen mogelijk!