Studenten tour

De Studenten tour: vrijdag 1 september om 18.00 uur! Het is weer bijna zover, veel Erasmus studenten vertrekken naar Madrid om daar vanaf september te gaan studeren. Daarom organiseren wij bij Bisitours ieder jaar de studenten tour. We laten je op een gezellige manier jouw nieuwe stad verkennen. Dit is ideaal om een goed beeld te krijgen van hoe de stad in elkaar zit.

Wat gaan we doen? 

Tijdens deze Nederlandstalige fietstour leiden we je rond door het prachtige Madrid zo heb je direct wat te vertellen als je bezoek krijgt. Je gids zal vertellen over de cultuur, historie en architectuur van de stad Madrid en natuurlijk ook gewoon waar je lekker kunt eten en uitgaan. Want daar weten wij ook veel over. De tour is inclusief een lekker welkomstdrankje. De stemming zit er altijd goed in bij deze tour, het is namelijk ook een leuke manier om je mede Erasmus studenten te leren kennen. Kortom meld je snel aan! 

Praktische informatie

StartpuntCalle Felipe IV 10 Madrid
Dit is vlakbij het prachtige Retiro park. 

Tijdstip: De eerste studententour wordt georganiseer op vrijdag 25 augustusom 18.00 uur. De tour zal ongeveer 2 uur duren. 

De kosten voor de studententour op een normale fiets bedragen 19 euro per persoon.

Extra informatie om je voor te bereiden op je studie in Madrid. 

We hebben ook deze blog geschreven met informatie die handig is als student in Madrid. Daarnaast is het leuk om onze Instagram te volgen. Hier vind je in de hoogtepunten de favorieten van de gidsen van Bisitours. Ideaal als je nieuw bent in de stad en bijvoorbeeld opzoek bent naar een leuk restaurantje of barretje. 

Aanmelden voor de studenten tour

Dit kan via whatsapp. Stuur ons even een appje en wij sturen je de bevestiging met alle informatie die je nodig hebt. Geef even aan met hoeveel personen je komt. Ons telefoonnummer is +31 6 38259347

Als 1 september om 18.00 niet uitkomt, laat het ons dan even weten. Je kunt dan namelijk ook aansluiten bij een van onze reguliere fietstours. Deze gaan iedere dag om 10.30 uur en om 15.00 uur van start. Meer info bekijk ons touraanbod.

Hopelijk tot snel! 

Groetjes Aimee.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait.