Pàdel reizen Spanje Madrid

Een fantastische Pàdel vakantie in de hoofdstad van Spanje, Madrid!

Pàdel reizen Spanje Madrid. De Padel reis is geschikt voor beginners en gevorderden die beter willen worden en willen genieten van een unieke Padel ervaring in Madrid. 

Wil jij beter worden in deze fantastische sport die groot is geworden in Spanje? Dat kan met de Padel reizen van Bisitours. 

Tijdens onze Padel reizen geniet je van jou favoriete sport pàdel, de Spaanse (sport) cultuur en het prachtige Madrid. Iedere dag zorgen wij voor een geschikt programma met trainingen van een professionele speler, wedstrijden en toernooien. Een sportieve vakantie om nooit te vergeten. 

De Pàdelreizen van Bisitours in het kort

Opties die je kunt nemen tijdens deze pàdelreis:

 • Welkomstdrankje (Altijd inclusief)
 • Trainingen van 1 uur op diverse locaties in Madrid
 • Wedstrijden van 90 minuten op diverse locaties in Madrid
 • Toernooien van 2 uur. 8 wedstrijdjes van een kwartier.
 • Fietstour om Madrid te leren kennen

Vliegtickets, verblijf en reisverzekeringen zijn exclusief.

Wie zijn de pàdel trainers?

Wij kiezen voor Spaanse trainers om de ervaring zo Spaans mogelijk te maken. Deze trainers spreken ook Engels en geven hoogwaardige trainingen. Na deze vakantie zal jou niveau ongetwijfeld verbeterd zijn. Onze trainers hebben passie voor hun vak, zijn enthousiast en hebben een hoog niveau. De trainingen vinden plaats op banen die goed te bereiken zijn met het openbaar vervoer vanuit het centrum van Madrid. Tijdens de lessen zul je actief bezig zijn en veel tips ontvangen om je techniek te verbeteren.

Onze pádel lessen zijn geschikt voor alle leeftijden. Ook voor senioren en jeugd. Gemixte groepen zijn natuurlijk ook welkom, de trainer past het niveau aan aan de leden van de groep. Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan techniek, fysiek en tactiek en natuurlijk zorgen we ervoor dat je met een lach de baan verlaat. Naast groepslessen bieden we ook privélessen en duolessen aan. Heb jij een reisgezelschap waarmee je een of meerder lessen wilt volgen?

Wedstrijden, wie, wat, waar?

Dit hangt er vanaf met hoeveel mensen je je aanmeld voor dit programma. Wedstrijden kunnen met partner tegen Spaanse tegenstanders georganiseerd worden. Je kunt je ook alleen aanmelden en dan zoeken wij een medestander en twee tegenstanders voor je. De wedstrijden duren 90 minuten en zijn de beste ervaring om je te mengen in de Spaanse sport cultuur. Wedstrijden worden op verschillende plekken georganiseerd. In overleg kunnen we kiezen voor locaties die makkelijk te bereiken zijn vanaf de plek waar jij verblijft.

Toernooien

De toernooien waar we je voor aanmelden zijn ontzetten leuk. Deze heten Pozo´s. Een Pozo betekend een put. En hier wil je niet terecht komen! Als je een wedstrijd wint ga je door naar een hogere baan, verlies je, dan zak je af richting de pozo. Er worden wedstrijden van ongeveer 15 minuten gespeeld en wie dan voor staat gaat door naar de volende baan. Ook voor deze toernooien kunnen we je aanmelden met partner maar we kunnen ook een partner voor je regelen.

Mocht je op de een of andere manier geen padel racket mee kunnen nemen dan verhuren wij ook rackets. Klik hier voor meer informatie.

padel spelen madrid

Prijzen van pàdel reizen Spanje Madrid

De prijzen hangen af van de activiteiten die je boekt en met hoeveel personen je je aanmeldt voor de activiteiten. Door even het onderstaande formulier in te vullen weten wij wat je in gedachten hebt en kunnen we een prijsopgave voor je maken en opsturen. Wij streven ernaar om binnen 1 dag te reageren.

Contact formulier:

 • Naam:
 • E-mailadres:
 • Telefoonnummer:
 • Aantal personen: 
 • Datum van aankomst: 
 • Aantal dagen waarin activiteiten gepland kunnen worden
 • Speelsterkte: beginner, gevorderde, wedstrijdniveau
 • Mijn medespelers zijn:
 • Activiteiten waar ik interesse in heb
  – Lessen (1x, 2x, 3x, 4x)
  – Wedstrijden (1x, 2x, 3x, 4x)
  – Toernooien (1x, 2x, 3x, 4x)
  – Fietstour (1 keer)

Mail naar: hello@bisitours.nl

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait.